Måndag 12 oktober kl 17: after work om Kungsgatan, på Kungsgatan.

Välkommen till Broken på en litterär after work måndagen den 12 oktober. Med avstamp i Ivar Lo-Johanssons Kungsgatan samtalar Anneli Jordahl med Sara Abdollahi och Tony Samuelsson om kultur- och klasskillnader i Stockholm då och nu. Broken ligger på Kungsgatan 18, t-banestationer i närheten är Östermalmstorg och Hötorget. Fri entré.

Anneli Jordahl är författare, journalist och litteraturkritiker. Hon är också juryordförande i Stiftelsen Ivar Lo-Johanssons författarfond.
Sara Abdollahi är skribent, litteraturkritiker och chefredaktör för tidskriften Författaren.
Tony Samuelsson är författare och kulturjournalist med arbetarlitteratur som specialintresse.

Ivar Lo-Johansson i kohage. Foto: Gunnnar Lundh, Nordiska museet, under CC 3.0-licens, http://digitaltmuseum.se/01101384.

Ivar Lo-Johansson i kohage. Foto: Gunnar Lundh, Nordiska museet

(På Broken finns inga kor. Däremot en uppstoppad ren.)

Etiketter: , ,