Tisdagar med Norrtullsligan

För att se vilka evenemang som är på gång: gå till bloggens förstasida genom att klicka på “Hem”. Då ser du evenemangen i högermarginalen.

Norrtullsligan finns att låna på biblioteket och till salu i bokhandeln och på nätet. En pocketutgåva med förord av Annika Lantz och efterord av litteraturvetaren Boel Hackman är utgiven speciellt för Stockholm läser.

3 kommentarer till “Tisdagar med Norrtullsligan”

 1. […] IRL om Norrtullsligan av Elin Wägner. Vi läser boken, diskuterar och kanske går tillsammans på något av de evenemangen som Stockholm läser har runt boken.Vad tycker […]

 2. […] inbjudan. Vi håller till i Stockholm och lokal kommer senare. Vi kommer även att gå gemensamt  på några av träffarna som Stockholm läser håller i. Så här ser det […]

 3. Marcia skriver:

  Tips på framtida böcker!

  Jättebra initiativ på att uppmana till läsning. Kul att göra saker tillsammans också! Tänkte att – ja, man kan inte få allt. MEN jag kan i alla fall tipsa om att det skulle vara kul om ni kunde ha en liknande bokcirkel där Stockholm nämns, men som också är i andra språk. Svårt kanske, men det skulle vara så kul att mina läsande föräldrar kan slappna av och läsa på spanska (i deras fall) om Stockholm och slippa den där extra utmaningen som krävs när man läser i ett annat språk, hur duktig man än är i det andra språket.

  Tack som sagt för ett bra initiativ!
  Jag ställer gärna upp och översätter också.

  Vänligen
  Marcia

Svara på inlägget