8 mars kl. 18.00: Feminister läser En dåres försvarstal

mariapiaFira Internationella kvinnodagen med Stockholm läser! Den 8 mars anordnas ett panelsamtal i Rotundan på Stadsbiblioteket där årets Stockholm läser-bok diskuteras ur ett feministiskt perspektiv.

Var August Strindberg före eller efter eller kanske ett offer av sin tid när han skrev En dåres försvarstal? Vittnar boken om att han var en galen kvinnohatare? Och kan man vara feminist och ändå gilla Strindberg? Medverkande: Maria-Pia Boëthius (bilden), Linus Fremin och Anna Cavallin. Moderator: Stefan Ingvarsson. Evenemanget genomförs med bidrag från Kulturrådet och Stockholms stad. Välkommen!

Etiketter: , ,

En kommentar till “8 mars kl. 18.00: Feminister läser En dåres försvarstal”

1. […] info hittar ni här. Like this:GillaBli först att gilla denna post. Det här inlägget postades i böcker, feminism. […]