8 mars kl 18.00: Feminister läser En dåres försvarstal

På internationella kvinnodagen sitter tre feminister (inom kort presenterar vi vilka de är) i panelen på Stockholms stadsbibliotek för att diskutera och debattera En dåres försvarstal ur ett feministiskt perspektiv. Var August Strindberg före eller efter eller kanske ett offer av sin tid när han skrev En dåres försvarstal? Är man ingen riktig feminist om man gillar Strindberg?

Du som har läst En dåres försvarstal vet att det finns mycket att tala om – ur många olika perspektiv. Vi försöker få så många perspektiv som möjligt på boken under året. I läsecirklarna framför allt, men också i paneldebatterna där feministerna är först ut.
Stadsbiblioteket ligger på Sveavägen 73. Om du inte har varit där, är det hög tid! Välkommen den 8 mars.

Etiketter: , , , ,