29 april: Serietecknare läser En dåres försvarstal

Under Stockholms internationella seriefestival leder Patrik Schylström, bibliotekarie på Stadsbiblioteket Stockholm, ett panelsamtal med tecknarna Malin Biller (Fröken August), Per Demervall (Döda rummet, Röda rummet), Anneli Furmark (August och jag), Fabian Göranson (Inferno), Knut Larsson (Toten-Insel) och Ola Skogäng (Döda rummet).

Samtalet tar avstamp i En dåres försvarstal, men diskussionen kommer även att handla om Strindberg som person och fenomen samt vad som händer när han vandrar över från texterna till serierutorna.

Kulturhuset Stockholm, tid meddelas senare. Välkommen!

"Odjuret" av Loka Kanarp

Etiketter: ,

2 kommentarer till “29 april: Serietecknare läser En dåres försvarstal”

1. Kristina Ekmark skriver:

Hej!

Det vore lite kul att komma och vara med att diskutera “En dåre …” så meddela mig gärna var och vilken tid det blir den 29 april.

Vänlig hälsning

Kristina

2. Cecilia Svanberg skriver:

Hej Kristina!
    Programmet äger rum på Biblioteket Plattan på Kulturhuset kl. 12. Välkommen!