Bilder från Get Online Week

Idag är sista dagen på Get Online-veckan då vi på biblioteken extra gärna visar hur man lånar e-böcker och hur man använder vår webbplats!

På flera bibliotek har man inrett bord för att kunna visa e-böcker och webbplats med hjälp av surfplatta, ibland kombinerat med särskilda visningar och föreläsningar.

I Rotundan på Stadsbiblioteket

På Entréplan, Stadsbiblioteket

Medborgarplatsens bibliotek

Högdalens bibliotek

Föreläsning på Farsta bibliotek

Dessutom besökte IT-minister Anna-Karin Hatt fullsatta Kungsholmens bibliotek. Mer om det här.

Skriv gärna en rad här i kommentarsfältet om hur du själv tycker att det har gått under veckan!

Det här inlägget postades i Bibliotekswebbarna, E-böcker, Teknik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *