Föreläsning om digitala talböcker

I veckan höll Anna Gustafsson Chen och Anna Fahlbeck från TPB två föreläsningar om digitala talböcker. Det handlade bland annat om

• TPBs utbud av talböcker och hur man kan läsa dem på olika sätt
  • Hur biblioteket kan jobba för att nå ut med talböcker till målgruppen
  • Egen nedladdning och att läsa i mobilen
  • TPBs framtida utvecklingsplaner

Om du inte var en av de ca 110 personer som kunde komma till Stadsmuseet för att delta så kan du se föreläsningen här istället! Beklagar den något mörka bilden, särskilt under filmen första del.

Anna Fahlbecks presentation

Anna Gustafsson Chens presentation

Nu finns också appen Daisy Reader i en uppdaterad version att ladda ner till mobil och surfplatta! I den nya versionen har det blivit möjligt att även läsa text och ljud-böcker till exempel.

Det här inlägget postades i Digitala talböcker, Föreläsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *