VI HÖRS I STHLM – Klaragården bloggar

Vad betyder ett hem för den som inte har något?

Under perioden 11 april till 10 juni gästbloggar Klaragårdens skrivargrupp här på bibliotekets Hemmetblogg. Följ deras funderingar och drömmar om hemmet. Läs mer

 

MIN BOSTAD JUST NU

Jag bor på soffan hemma hos min mamma. Där hos henne finns alla bekvämligheter: bastu, uteplats med solstolar, badkar, mikrovågsugn med mera. Min artonåriga son och jag delar på vardagsrummet. Där på ett skrivbord står hans dator, en Alienware. Han sover på en madrass på golvet och trivs bra med det. Fast just nu och sedan cirka tre veckor tillbaka bor jag mest hemma hos min nya kille. Vi sover i hans farfars gamla säng som är endast nittio centimeter bred men det går bra för vi är så kära. I hans lägenhet finns en massa vackra föremål och tavlor från Asien och Afrika där hans pappa arbetat i många år. Jag trivs så bra där, fast helst vill jag ha en egen tvåa med badkar för mig och min son. Så kan jag och min kille vara hos varandra. Mamma går mig på nerverna…

Svara på inlägget