Bronsmedalj

Abshir blev novelltävlingens tredjepristagare med sin humoristiska och rafflande skräcknovell. 

 

 

Den värsta dagen i mitt liv

 

Jag står på Rinkeby torg. Himlen är röd. Solen går ner. En man kommer fram till mig. Han har ett ärr på vänster hand, han har orange hår. Han röker. Mannen säger:

 

-          Vill du röka hasch med mig?

 

Jag sa nej. Då tog han tag i mig och slängde mig på marken och tog tag i en stol och slog mig med den flera gånger tills jag svimmade. När jag vaknade var jag bunden i ett övergivet magasin. Mannen sa att han skulle gå och göra några ärenden och om jag gjorde något dumt skulle jag få ligga där tills jag dog och så gick han. Då kom en mus fram och började gnaga på repen som den trodde var mat. Så snart jag var fri gav jag musen en muffin som tack som jag hade i fickan. Jag sprang till polisstationen och poliserna övermannade mannen när han kom tillbaka med en handgranat. Han hade tänkt spränga magasinet för att dölja bevis. Han fick fängelse men han glömde aldrig mig och hans hämndlystnad är verkligen något att frukta…  

 

 

 

 

Svara på inlägget