Biblioteket.se i ny betaversion

Just nu utvecklar vi den nya versionen av biblioteket.se.

Du hittar den på:  beta.biblioteket.stockholm.se

Båda webbplatserna kommer att finnas parallellt under några månader för att  ge möjlighet att jämföra, testa och ha synpunkter på den nya samtidigt som vi utvecklar och förbättrar. Genom att ge insyn och möjlighet att påverka skapar vi tillsammans en bättre webbplats. Dina kommentarer och synpunkter är därför värdefulla för oss i utvecklingsarbetet.

Viktiga nyheter i betaversionen

1. Ny snabb, enkel och effektiv sökfunktion, samma som i mobilwebben m.biblioteket.se
  2. Möjligheter att avgränsa sökning med hjälp av filter och sökordsförslag
  3. Ny avskalad grafisk form och struktur med fokus på sök
  4. Tydliga ingångar för inspiration, kalender för evenemang, biblioteksinformation och hur man använder biblioteket.
  5. Direktnedladdning av våra e-medier

Detta är en så kallad betaversion av webbplatsen, vilket betyder att sidor och funktioner inte är kompletta. Vissa områden är bara exempeltexter, andra är heltäckande men de viktiga grundfunktionerna är på plats. Allt du gör “gör du på riktigt”, en reservation blir på riktigt etc.

Kända fel/problem som inte behöver rapporteras in

• Evenemangen/inspirationssidorna är inte kompletta, bara exempeltexter
  • Sätta betyg och recensioner är ännu inte möjligt
  • Vissa böcker saknas fortfarande
  • Minneslistor finns ännu inte

Synpunkter, felrapporter, kommentarer

Dina kommentarer är viktiga för utvecklingen, och vi är tacksamma för dem. Skicka in synpunkter, felrapporter och kommentarer till:
beta.synpunkter@biblioteket.se

Etiketter: , ,

Det här inlägget gjordes 07 september 2011 kl 12:02 och etiketteras som Biblioteket.se, Utveckling. Du kan prenumerera på svar på inlägget genom RSS 2.0. Du kan svara, eller göra en trackback från din egen webbplats.

En kommentar till “Biblioteket.se i ny betaversion”

1. [...] testa och lämna synpunkter. Vissa funktioner är ännu inte igång, så titta gärna först in på digitala bibliotekets blogg och läs om [...]